Let at bruge

For dem, som har lært bare en smule på en guitar, så er det faktisk forbavsende let at kaste sig over at spille nogle enkelte sange, og inden man får set sig om, så er der gode muligheder for en masse sjove timer med venner og familie, kun fordi man kan spille lidt guitar.

Guitaren har også bragt os nogle fantastiske musikere, og som instrument er det et af dem, som oftest er fremme i rampelyset. Om guitaren så er i rampelyset, fordi det er et instrument, vi næsten alle har siddet med i hænderne, eller fordi vi kender det, ved vi ikke, men som musikken er kommer ud til flere og flere, så er instrumentet kendt som en Mississippi violin blevet mere og mere populær.

At den fik navnet Mississippi violin skyldes, det var der, hvor bluesmusikerne kom med deres guitarer på nakken og gik på valsen for at tjene til dagen og vejen ved at underholde på deres instrument. Fuldstændig som Blueslegenden B.B. King gjorde med sin far for mange år siden, så det er jo heller ikke så mærkeligt at B.B., som står for Blues Boy, er blevet hængende, for han kan ikke have været gammel, da han var med far ude og tjene til livets ophold.

alante-x