Lær at elske din krop som Jana Kramer

Det er vigtigere end nogensinde før at sætte fokus på hvordan mænd og kvinder kan lære at elske deres krop. Her kan Jana Kramer være et godt eksempel. Den amerikanske countrysangerinde har været meget i rampelyset på det seneste, og det kan du læse alt om nedenfor.

Vælg at elske din krop

Jana Kramer, som er kendt fra Tv-serien One Tree Hill, fik lavet større bryster tidligere i år. Den amerikanske country sangerinde havde følte sig dårlig tilpas med sin krop i flere år. Netop hendes situation kan måske hjælpe mange andre kvinder, som har overvejet det samme hos steder som fx https://motiva.health/dk/, hvor mange danske kvinder vælger at få en lignende operation.

Der kan være meget tabu om at dele den slags nyheder med offentligheden, men Jana Kramer har delt størstedelen af sit liv med hele verden. Hun skrev et langt indslag på Instagram om hendes beslutning om at få forstørret brystpartiet, som til sidst konkluderer at hun ønskede at vælge sig selv, sin størrelse, og hvad der var rigtigt for hende. Der skrev hun at hun ved at en kvindes krop er smuk uanset hvilken størrelse eller form den er, men at det var hvad hun ønskede.

Brystoperationen er bestemt ikke det eneste Kramer har brugt penge på i år. Vi har tidligere skrevet om kendissernes hjem, og Jana Kramer har været åben om at hun solgte sin vielsesring. Derefter brugte hun pengene på en enorm renovation af huset, som kunne være interessant at se. Der har været lidt glimt af det hist og pist på Instagram.

Hvem er Jana Kramer?

Jana Kramer er mest af alt kendt fordi hun havde en smule kontroversiel rolle i serien One Tree Hill, som gjorde at mange fans ikke var så vilde med hendes person i serien. Det er noget med at stjæle mænd fra andre kvinder som Sophia Bush, der i serien spillede Brooke Davis. For nyligt har hun været i en lignende situation.

På nuværende tidspunkt går der rygter om at Kramer dater Jay Cutler. Cutler er ligesom Kramers eksmand Mike Caussin en tidligere NFL-spiller, men det er ikke der hvor dramaet kommer ind i billedet.

Cutler har tidligere været gift med den amerikanske reality stjerne Kristin Cavallari, som eftersigende skulle have støttet Jana Kramer, da hun blev skilt fra Caussin. Det kan være en smule svært at finde hoved og hale i, men det har under alle omstændigheder skaffet Jana Kramer opmærksomhed fra nær og fjern.

Er du interesseret i at høre mere om Jana Kramer, kan du overveje at lytte til hendes podcast “Whine Down”, som hun tidligere delte med eksmanden Mike Caussin. Desuden laver hun country musik, som var hvordan vi overhovedet bemærkede den amerikanske sangerinde til at starte med. Hun har også været med i en række film, og den seneste i rækken hedder Soccer Mom Madam.

alante-x