Kom med inden for hos kendisserne

I dag kaster vi blikket på hvordan kendte musikere fra hele verden har designet sine hjem. Du kan blive inspireret med alt fra minimalistisk design til mere vovede indretninger af hjemmet.

Rochelle og Marvin Humes luksuriøse stue

De er kendt fra hver sit band. Rochelle var en del af The Saturdays, og Marvin Humes var en del af JLS, og sammen udgør de nu et britisk power par. Det britiske kendispar er vilde med vægtapet, og de har blandt andet en stilren stue med parketgulv, en Louis Vuitton kiste som Tv-bord og grå metallisk vægtapet på væggene. Du kan finde flere billeder af den imponerende stue, sammen med resten af det lækre hjem på deres Instagram.

Remee Jackson og Mathilde Gøhler

Et dansk kendispar, som også er vilde med flot tapet på væggene er Remee Jackson og Mathilde Gøhler. Parret er gået fra at have et meget minimalistisk design med hvide vægge til at give det mere liv med tapet og maling.

Før havde parret et soveværelse med hvide toner og generelt en nordisk minimalisme. Nu tilbringer de nætterne et værelse fyldt med varme farver, fjeragtig tapet, og andre møbler, som er med til at skabe liv og stemning i rummet.

Takket været forbedringer i hjemmet føler parret for alvor at de nu har en base, som de kan kalde for deres hjem.

John Legend og Chrissy Teigen

John Legend og Chrissy Teigen er et amerikansk power par, som tidligere har vist flere dele af deres hjem fra Los Angeles. Det berømte par bor i et hus på 800 kvadratmeter i Beverly Hills.

Huset blev bygget i 1966, og de købte det i 2016 for omkring 120 millioner kroner, som de betalte til den tidligere ejer, som du sikkert også kender til. Før det kendte par boede der, var det nemlig sangerinden Rihanna, der boede i hjemmet.

Det celebre par arbejder lige nu på at tjene en god sum penge på huset, som de har sat til salg for omtrent 180 millioner kroner. Det er netop derfor at vi har mulighed for at se billeder af det enorme hus, som blandt andet har et rustikt moderne køkken. Der er også et enormt wall-in-closet med masser af plads til både ham og hende.

Lukas Graham badeværelset med masser af personlighed

Lukas Forchhammer, som er kendt som Grunk i Krummerne og fra bandet Lukas Graham har flere gange vist dele af sit hjem frem i Bo Bedre. Her har du blandt andet kunne se det unikke gæstebadeværelse, som er fyldt med vilde mønstre fra top til bund.

Det er ikke kun de vilde fliser i lyserøde, grå og sorte nuancer, som giver badeværelset personlighed. Lukas Forchhammer og Rillo Schwarts har også valgt at hænge billeder over håndvasken, hvor der blandt andet er et sort-hvidt portræt af Lukas og parrets første datter Viola.

alante-x