En af de største

Det bliver svært at provokere lige så meget som Ozzy Osbourne har gjort det. Det meste helt sikkert med vilje, for der kan være noget både sjovt og befriende i at få andre til at forarges, men der har også været eksempler, hvor det ikke helt var planen. Som da han troede, det var en attrap og bed hovedet af det, der viste sig at være en rigtig flagermus.

Heldigvis bliver han ved med både at provokere og give os mange gode oplevelser, selvom hans helbred ikke er, hvad det har været.

Som en gammel cirkushest, så har han ikke glemt at kunne optræde, og det beviser han både ved sine udgivelser, men også ved at optræde live og give alle tilskuerne store oplevelser igen og igen, noget han altid har været kendt for, siden han var med til at opfinde heavy metal og give hele verden en musikoplevelse, vi aldrig havde set før, og som revolutionerede så meget for rigtig mange.

En inspiration for så mange kunstnere og musikfans, og de mange historier og myter omkring ham som person, gør, at han kommer til at leve evigt.

alante-x