Skab overblik over dit bands mange koncerter

Arbejder du til dagligt som manager for et band? Eller er du måske selv medlem af et? Uanset hvordan det forholder sig, så ved du, at det kan være hektisk og stressende at holde styr på alle ens koncerter, partnere og kunder, når man driver musik som virksomhed. Heldigvis er der metoder der gør det lettere at skabe overblik. Læs mere om det her.

Med et CRM-system er du sikret overblik

Populære bands kan snildt blive booket til adskillige koncerter hver uge. På årsbasis løber det op i rigtig mange af slagsen, og dialogen med de forskellige koncertarrangører, spillesteder og lignende skal helst flyde så let som muligt. Til formålet bør man som manager for et band investere i et godt CRM-system. Her opstår dog så typisk spørgsmålet, hvad er crm systemer egentlig for noget? Svaret er ganske enkelt: CRM-systemer er computerbaserede kunderelationssystemer, og de gør det enkelt at vedligeholde kommunikationen med sine kunder.

Som manager eller medlem af et band er ens kunder lig med spillesteder, koncertarrangører og lignende. Det er nemt og ikke mindst smart, at oprette sine kunder i CRM-systemet, og herefter registreres al kommunikation, samt afsendte fakturaer og lignende, i systemet. Derfor er det let og enkelt at slå sine kunder op, såfremt man ønsker et samlet overblik over dem.

Få mere tid til musikken

Med et velfungerende CRM-system i ryggen, er du sikret overblik og styr på tingene. Dermed kan du fokusere på alt det som virkelig tæller for jeres band: musikken, koncerterne og fans. Det skaber ro i sindet at vide, at der altid er styr på formaliteterne. Af samme årsag er pengene til et velfungerende CRM-system typisk rigtig godt givet ud.

Varige kunderelationer er vigtige for bands

Rigtig mange af os lever og ånder for musikken. Vi kan ganske enkelt ikke gå en dag uden at lytte til musik, og rigtig mange af os spiller også selv i bands. Ønsker man at lade ens passion og hobby overgå til at være ren business, så er det som band vigtigt, at man opbygger og vedligeholder varige kunderelationer. For alle bands ved, og i særdeleshed de mindre af slagsen, at det kan være nok så svært blot at score sit første spillejob. Derfor er det vigtigt, at man gør et godt indtryk hos de koncertarrangører der vælger at booke en. Gør man det, så er man godt på vej mod målet om at få lov at afholde endnu flere koncerter hos dem.

Det er langt fra alle medlemmer af bands der selv har tid, overskud og kompetencer til at tage sig af de forretningsmæssige aspekter af det at drive et band. Det er derfor værd ikke blot at overveje at hyre en god band-manager, men bestemt også at investere i et velfungerende CRM-system.

alante-x