Hav musikken klar til den sidste afsked

Her på hjemmesiden hylder vi den gode musik. For rigtig mange af os betyder musikken nemlig meget, og den følger os i tykt og tyndt, samt i gode såvel som dårlige tider. Når man som familiemedlem står over for at skulle sige farvel til en der er gået bort, er det således også værd at have musikken med i tankerne. For en bisættelse skal helst være en hyldest af den afdøde, og her kan musikken med fordel få lov at komme i fokus. Læs med her og få gode råd til, hvordan du finder den mest oplagte musik til bisættelsen.

Lad din bedemand på Frederiksberg rådgive dig

Står du selv i den ulykkelige situation, at et familiemedlem er gået bort, og er du bosiddende i København eller omegn? Så søg rådgivning hos Lavendla bedemand frederiksberg, som er en af de mest veletablerede bedemænd i området. Når du søger rådgivning hos din bedemand på Frederiksberg er du sikret, at I sammen kan få sammensat et program til bisættelsen, som er i den afdødes ånd. Det er også her at du kan byde ind med den musik du ønsker der skal spilles til bisættelsen.

Alt musik går an

Nogle vil måske mene, at det kun er stille, rolig og måske endda sørgmodig musik man kan tillade sig at afspille til en bisættelse. Sådan behøver det dog slet ikke at være. For som din bedemand på Frederiksberg med garanti vil fortælle dig, så er ingen bisættelse ens. Det vigtige er naturligvis, at begivenheden får lov at være en hyldest af den afdøde, i stedet for en sørgmodig proces, hvor alle de fremmødte efterlades endnu mere kede af det, end de er i forvejen.

Find derfor ud af hvad den afdøde holdt af at lytte til, og sørg så for at få det afspillet til bisættelsen. Alt går an. Fra pop til heavy metal.

alante-x