De kendte musikere låner også penge i banken

Du kender sikkert naboer, venner, familiemedlemmer og andre personer, som har tegnet sig for et lån i banken. Har du nogensinde tegnet et lån eller overvejet det? Måske er du blevet skræmt væk af tanken, men det behøver du ikke nødvendigvis at blive. Her kan du læse om hvordan flere kendisser har lånt penge af banken.

50 Cent festede måske for meget “In Da Club”

50 Cent gik bankerot i 2015. Før da rygtedes det at ”In Da Club” sangeren skyldte mellem 10 og 50 millioner dollars væk. Det lykkedes også den amerikanske rapper at få godkendt en plan for at afbetale gælden, og derfor blev hans sag om konkurs arkiveret senere hen.

Det fortæller en vigtig historie om at låne penge. Der er intet galt med at tage et lån hos fx Qred.com til din musikkarriere, køb af bolig, eller noget helt tredje. Det vigtigste er at du gør det på ansvarlig vis, så du har mulighed for at betale pengene tilbage.

Barack og Michelle Obama var i gæld i flere årtier

Der er glimrende eksempler på hvordan selv de mest succcesrige personer har betalt for deres uddannelse med studielån, og senere betalt dem tilbage igen. Fx fortalte den tidligere amerikanske præsident Barack Obama at han først betalte hele sit studielån af da han nåede op i fyrrerne. Faktisk var det kun få år før at han flyttede ind i Det Hvide Hus at han blev gældfri. Det kan godt være at Obama ikke er musiker, men vi følte at han var værd at nævne.

Både Michelle Obama og Barack Obama blev færdige med at læse jura med en stor gæld. Selv om at de endte på gode arbejdspladser var det først da Barack Obama blev valgt ind i det amerikanske senat, at gælden kom ud af verden.

Dette er altså et glimrende eksempel på hvordan det kan være smart og normalt at tegne et lån. Hvis Obama har gjort det, kan du også gøre det. Husk blot at gøre det med måde og med fokus på at betale det af, når det bliver muligt.

Michael Jackson skyldte 400 millioner dollars til banken

Michael Jackson havde efter sigende en gæld på 400 millioner dollars, da han gik bort. Den amerikanske pop sensation lånte enormt mange penge i banken i løbet af sin levetid. Som du måske allerede ved, var Jackson i gang med at forberede sig til en verdensturné, da han tragisk mistede livet.

Den turné var blevet sat i værk for at popsangeren kunne betale sin vej ud af gælden. Igen er der tale om et godt eksempel på hvordan lånte penge kan blive betalt af med hårdt arbejde, og med fokus på at betale gælden af. Derfor er det ikke nødvendigvis en dårlig ting at låne penge af banken eller andre lånegivere, så længe at de betales tilbage igen.

alante-x